KORONAVIRUS - INFORMASJON OG TILTAK

Bestill kjøretime i dag!

KORONAVIRUS - INFORMASJON OG TILTAK

Kjære elever på Randesund trafikkskole.

 

 

Som et resultat av koronaviruset, er det nå kommet et statlig vedtak, som pålegger alle landets trafikkskoler, om å legge ned driften med umiddelbar virkning. Dette for å hindre ytterligere spredning av viruset. Dette innebærer at alle planlagte kjøretimer og kurs hos oss dessverre blir avlyst. Foreløpig, gjelder dette frem til og med 26. mars. Dere som har førerprøver i dette tidsrommet, vil få nye datoer. Statens vegvesen har også lagt ned sine tjenester, derav også førerprøver. Vi beklager alle ulempene dette medfører, men vi må alle nå gjøre vårt, for å sikre liv og helse. 

 

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål på e-post eller telefon.

 

Mvh 

Kjetil og Per-Arne Randesund trafikkskole.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker randesundtrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Randesund Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn