KORONAVIRUS - TILTAKENE FORLENGES

Bestill kjøretime i dag!

KORONAVIRUS - TILTAKENE FORLENGES

KORONAVIRUS - INFORMASJON OG TILTAK

 

Kjære elever på Randesund trafikkskole.

 

Det er i dag kommet mer info fra Regjeringen angående koronaviruset. Tiltakene som ble satt i verk den 12. mars er nå bestemt videreført til 13. april og kan forlenges om situasjonen skulle kreve det. Dette innebærer at alle planlagte kjøretimer og kurs hos oss dessverre blir avlyst. Førerprøver i det samme tidsrommet vil også bli avlyst. Dere som har førerprøver i dette tidsrommet, vil få nye datoer. 

 

Vi beklager alle ulempene dette medfører og håper dere holder dere friske og bidrar på deres måte ved å begrense smittespredningen, slik at vi raskest mulig kan starte opplæring med dere igjen. 

 

Vi gleder oss til vi kan fortsette og hjelpe dere med kjøretimer igjen, og lover å jobbe så mye vi kan for å ta igjen det vi har måttet flytte/avlyse.

 

Jeg er tilgjengelig på e-post eller telefon 932 34 303 om dere har noen spørsmål.

 

Mvh 

Kjetil og Per-Arne på Randesund trafikkskole.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker randesundtrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Randesund Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn